Pop-up restaurant De Bijland

Stel je voor; een warme zomeravond aan het water, ondergaande zon, goed gezelschap, lange tafels, een diner met verschillende smakelijke gangen en dat alles gepaard met een sprankelend fris drankje. Dat is een midsummer night met Ed en die Ander.

En het allermooiste; het gaat nu gewoon gebeuren en jij kunt daarbij zijn!

Dineren op een unieke locatie in de Liemers

Op zaterdag 23 juli openen wij de deuren van ons pop -up restaurant op een unieke locatie in de Liemers.

Dit moet natuurlijk gevierd worden met een toepasselijk en sprankelend welkomstdrankje.

Als alle gasten plaats hebben genomen en genieten van het prachtige uitzicht, worden de verschillende gangen uitgeserveerd. Natuurlijk vergezeld van een passend gekoeld drankje verzorgd door onze eigen dames van de Horseboxbar.

En terwijl de zon langzaam ondergaat op deze lome zomeravond genieten jij en je vrienden van een goed gesprek en voortreffelijk eten en drinken. Vier het leven!

Culinair genieten midden in de natuur

Wanneer: Zaterdag  23 juli

Hoe laat: 18:30 – 22:00 uur

Waar: De Bijland, Tolkamer

Kosten: 45,- per persoon, inclusief welkomstdrankje

Tickets reserveren verplicht*

 

(*gereserveerde tickets worden niet gerestitueerd tenzij we de vrijgekomen plaatsen kunnen opvullen met andere deelnemers)

Tickets

Helaas, helaas…
Je was te laat met je reservering voor het pop-up restaurant op 23 juli van Ed en die Ander.
Alle 80 beschikbare plekken waren binnen anderhalve week uitverkocht.
Stel nou dat er gasten zijn die er toch niet bij kunnen zijn. Wil je dan dat wij je berichten? Vul dan even onderstaande gegevens in.
En wie weet, beleef je dit unieke evenement alsnog.

Route

Vanuit de richting Arnhem verlaat je de A12 bij afslag Zevenaar, na de afslag ga je rechtsaf. Daarna volg je de borden Lobith. In Lobith aangekomen volg je de borden ‘De Bijland’. Vervolgens rij je over een rode brug, na ca. 100 meter ga je rechtsaf en volg je de rechter parallelweg. Door de open verbinding met de Rijn zijn wij ook via het water eenvoudig te bereiken (Rijn kilometerpaal 864).