Workshops

Workshop Worst maken

Altijd al willen weten hoe je je eigen worst maakt? Of heb je onze wild worst gegeten en ben je benieuwd naar de bereidingswijze?
In onze workshop worst maken, komt het allemaal aan bod!

 

Tijdens deze workshop ga je zelf aan de slag met verschillende soorten vlees en alle andere ingrediënten die je nodig hebt om worst te maken.

Daarnaast vertellen wij jou onder het genot van een lekker drankje al onze worst-maak-geheimen. Natuurlijk gaan we ook proeven!

Mee naar huis neem je:
– een kilo zelfgemaakte worst
– heel veel kennis
– eindeloos veel inspiratie

De volgende workshops staan gepland:
8 februari 2020, 14:00 – 18:00 uur
24 april 2020, 18:00 – 22:00

De workshop gaat door bij voldoende deelnemers.

Wij willen deze workshop met zorg en grote kwaliteit aanbieden. Dat betekent ook dat wij speciaal voor jou een plek reserveren en wellicht anderen moeten teleurstellen. Als je afziet van de gereserveerde plek, en wij deze niet meer kunnen opvullen, kunnen we helaas geen geld restitueren. Natuurlijk mag je wel zelf zorgen voor een andere deelnemer. Wij vragen je begrip hiervoor.
Adres: Aerdtsedijk 41, 6913KE te Aerdt. Let op om bij de juiste toegangspoort uit te komen moet je navigeren naar Beuningsestraat 4. Rijd 50 meter door en je vindt de statige toegangspoort van de Schottenhofstede!

 

Liever een workshop exclusief voor jouw gezelschap of op jouw locatie? Neem dan contact op en we sturen je een vrijblijvende offerte.