Wild & Whisky Proeverij

Wist jij dat wild en whisky heel goed samen gaan? Wil jij dat ook ervaren? Dat kan tijdens onze Wild & Whisky proeverij op de Schottenhofstede te Aerdt.

We starten met een gezamenlijke wild maaltijd. Daarmee heb je in elk geval al een goede bodem gelegd.
Daarna gaan we genieten van 5 verschillende soorten whisky’s vergezeld van 5 verschillende kleine wildgerechten. De whisky’s die je drinkt worden ook in de gerechten verwerkt. Gefumeerd, geïnjecteerd of op andere wijze, maar whisky kom je overal tegen. Natuurlijk vertellen we je alles over de gekozen whisky’s en het wild.

Afhankelijk van het seizoen passen wij de gerechten en de bijbehorende whisky’s aan. Iedere proeverij is dus uniek.

De volgende proeverijen staan gepland:

  • 14 Maart 2020, 16:30 – 21:00 uur
  • 1 Mei 2020, 18:00 – 22:30 uur

De proeverij gaat door bij voldoende deelnemers.

Wij willen deze proeverij met zorg en grote kwaliteit aanbieden. Dat betekent ook dat wij speciaal voor jou een plek reserveren en wellicht anderen moeten teleurstellen. Als je afziet van de gereserveerde plek, en wij deze niet meer kunnen opvullen, kunnen we helaas geen geld restitueren. Natuurlijk mag je wel zelf zorgen voor een andere deelnemer. Wij vragen je begrip hiervoor.
Adres proeverij: Aerdtsedijk 41, 6913KE te Aerdt. Let op om bij de juiste toegangspoort uit te komen moet je navigeren naar Beuningsestraat 4. Rijd 50 meter door en je vindt de statige toegangspoort van de Schottenhofstede!

Liever een proeverij exclusief voor jouw gezelschap of op jouw locatie? Neem dan contact op en we sturen je een vrijblijvende offerte.

Impressie van onze eerste Wild en Whisky Proeverij: