Wij

geloven

dat eten, beleven is. Alles telt mee. Niet alleen de geur en de smaak zijn belangrijk maar ook hoe je gerecht eruit ziet. Waar het op geserveerd wordt en zelfs het verhaal achter de gebruikte ingrediënten is belangrijk. Dat is waar ons concept om draait. Het complete plaatje.

Wij gebruiken uitsluitend de beste, verste en eerlijkste ingrediënten in onze gerechten, bij voorkeur lokaal ingekocht. Zo weten wij wat we jou voorschotelen en kunnen wij trots zijn op ons eindresultaat.

Onze

MISSIE

is om iedereen kennis te laten maken met, en te laten genieten van wild. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel dus het spreekt voor zich dat ook het vlees waar wij mee werken uitsluitend van hoge kwaliteit kan zijn. Wij werken met respectvol verkregen wild van ons bekende jachtvelden.

Omdat wij niets willen verspillen van het dier, wordt bijna alles gebruikt. Zo verwerken wij botten in bouillons en sauzen en zelfs de kleinste overblijfselen worden met zorg verwerkt voor onze huisdieren.

Foodtruck 1
liempde1

Ed en die Ander

EEN BIJZONDER DUO

Begonnen als vrienden met een gezamenlijke hobby, is onze foodtruck uitgegroeid tot meer dan dat. Wij verzorgen de catering van feesten en festivals maar organiseren met evenveel liefde een whiskyproeverij of BBQ-workshop.

Inmiddels hebben we ook ons eigen jachtbitter op de markt gebracht. Nonk Miel! De totstandkoming hiervan was een avontuur op zich.

En vrienden…..dat zijn we nog steeds!

Maak kennis

MET ED EN ROBIN
Edwin Ed en die Ander

Edwin van Dort

Creatief en ondernemend

Meedenken met de klant zit in mijn bloed. Ik hou ervan om schijnbaar onmogelijke dingen toch haalbaar te maken. Hiervoor zet ik graag mijn creativiteit en gedrevenheid in.

Naast deze mooie samenwerking heb ik een slijterij/delicatessenzaak genaamd Ed’s Deli. Deze Winkel met Smaak is te bezoeken in Lobith of natuurlijk gewoon online.

Robin Ed en die Ander

Robin van der Meijden

creatief en gestructureerd

Ik kom niet snel voor verrassingen te staan aangezien ik alles tot in de puntjes voorbereid. En als er toch iets onverwachts gebeurd, is er, door mijn ervaring, altijd een passende oplossing bij de hand.

Mijn creatieve kant kan ik ook kwijt in mijn Meubel- en interieurbouw bedrijf Taeje. Hierin maak ik onder andere bijzonder meubels van originele wijn- en whiskyvaten.

slider-art-lines1.png

Dorpsdijk 52, 6915AE Lobith

 Ed: +31 6 14 54 14 54

Robin: +31 6 19 62 46 83