Catering

Eten is beleven

Geef jij binnenkort een feest en wil jij je gasten op iets bijzonders trakteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Omdat wij snappen dat eten beleving is, nemen we jullie mee in de wereld waar ons puurste en eerlijkste voedsel vandaan komt. De jachtvelden! We vertellen graag over de respectvolle gebruiken en rituelen en brengen gezamenlijk een waidmannsheil uit.

Wij hebben oplossingen voor iedere locatie en vele budgetten. Van een stoere (winter) barbecue tot exclusieve wildgerechten. Natuurlijk houden we graag rekening met jouw voorkeuren en wensen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan en we gaan samen kijken hoe jouw ideale feest er uit komt te zien!

Waar haal je het vandaan

Een veel gehoorde vraag! En je vindt de antwoorden op onze richtingaanwijzers.

Omdat we nu eenmaal graag met respectvol verkregen Nederlands wild werken, kunnen we jou en je gasten precies vertellen waar dit lekkere pure vlees vandaan komt!

Wild en vegetariërs

Als er ook gasten op je feest komen met andere voedingswensen of dieetbepalingen is dat voor ons geen probleem. Wij serveren voor vegetariers bijvoorbeeld met liefde ons broodje pluk wild of de smaakvolle black bean burger! En zo lusten we er nog wel een paar!

Ken jij de Horsebox bar al? Wij werken graag met ze samen! Vanuit de originele engelse Rice trailer, omgetoverd tot mobiele bar, serveren Patricia en Jolanda alle toepasselijke drankjes voor jouw feest. Van koffie tot bier en wijn, en van prosecco tot cocktails. Hierdoor wordt je volledig ontzorgd en hoef je alleen nog maar te genieten!