Aan de Bijland 28-29-30 juni 2024

Stel je voor; een warme zomeravond aan het water, ondergaande zon, goed gezelschap, lange tafels, gezellig borrelen of  een diner met verschillende smakelijke gangen…….en dat allemaal aan de Bijland.

Na het enorme succes van vorig jaar, gaan we het nog een keertje over doen. Niet één keer, niet twee keer, nee we geven iedereen maar liefst drie keer de gelegenheid om te komen genieten op één van de mooiste plekken van het Gelders Eiland.

En deze editie belooft een hele bijzondere te worden. We verklappen nog niks, maar geloof ons, je wilt het echt niet missen.

Daar wil jij bij zijn! 

Vrijdag 28 juni 2024; Vakantieborrel

Op vrijdag 28 juni 2024 trappen we af met een gezellige vakantieborrel voor alle ondernemers, teams, verenigingen of andere groepen in De Liemers. Op een mooie zomeravond geniet je met je medewerkers, collega’s of vrienden van heerlijke drankjes, live muziek  en veel gezelligheid van de ondergaande zon.

Wij serveren een aantal borrelhapjes maar voor de grote honger steken wij onze BBQ aan. Je kunt (tegen betaling) dan genieten van verschillende broodjes, waaronder onze bekende en zeer gewaardeerde pulled pork en onze hamburgers.

Of je nu met een groep collega’s komt of met een andere groep (buren, vrienden enz) beter dan dit luid je de zomer niet in.

Geniet en vier het leven!

Deze avond is uitsluitend toegankelijk met vooraf gereserveerde tickets.

Wanneer: vrijdag 28 juni 2024

Hoe laat: 16:00 – 22:00 uur

Waar: De Bijland, Tolkamer

Kosten: 10,- per persoon, inclusief 3 muntjes, borrelhapjes en live muziek

Overige drankjes en het eten betalen met ter plaatse verkrijgbare munten

Tickets reserveren verplicht*. Deze koop je hier. 

(*gereserveerde tickets worden niet gerestitueerd tenzij we de vrijgekomen plaatsen kunnen opvullen met andere deelnemers)

Zaterdag 29 juni 2024; Pop-up restaurant

Op zaterdagavond 29 juni 2024 ben je weer welkom in ons Pop-up restaurant op deze unieke locatie.

Dit moet natuurlijk gevierd worden met een toepasselijk en sprankelend welkomstdrankje.

Als alle gasten plaats hebben genomen en genieten van het prachtige uitzicht, worden de verschillende gangen uitgeserveerd. Natuurlijk vergezeld van een passend gekoeld drankje verzorgd door onze eigen dames van de Horseboxbar.

En terwijl de zon langzaam ondergaat op deze lome zomeravond genieten jij en je vrienden van een goed gesprek en voortreffelijk eten en drinken.

De zomer op zijn best!

Ook deze avond is uitsluitend toegankelijk met vooraf gereserveerde tickets.

Wanneer: zaterdag 29 juni 2024

Hoe laat: 18:00 – 22:00 uur

Waar: De Bijland, Tolkamer

Kosten: 65,- per persoon, inclusief welkomstdrankje (let op; gezien de capaciteiten van onze veldkeuken kunnen wij helaas geen rekening houden met dieetwensen).

Overige drankjes betalen met ter plaatse verkrijgbare munten

Tickets reserveren verplicht*. Deze koop je hier.

(*gereserveerde tickets worden niet gerestitueerd tenzij we de vrijgekomen plaatsen kunnen opvullen met andere deelnemers)

Zondag 30 juni 2024; BBQ middag

Op zondag 30 juni 2024 gaan we los met onze authentieke Smoker BBQ.

Met deze big boy onder de BBQ’s bereiden we de mooiste burgers, de fijnste worsten en andere smakelijkheden.

Natuurlijk mag daarbij een heerlijk gekoeld drankje, verzorgd door onze eigen dames van de Horseboxbar , en live muziek niet ontbreken. Een geweldige middag voor het hele gezin.

En het mooiste is; deze middag is vrij toegankelijk. Dus; greep jij net naast de tickets van het pop-up restaurant? Dan kun hier toch nog van de partij zijn.

Wanneer: zondag 30 juni 2024

Hoe laat: 13.00 – 18.00 uur

Waar: De Bijland, Tolkamer

Vrij toegankelijk

Eten en drinken zijn uitsluitend te betalen met ter plaatse verkrijgbare munten

Dieetwensen

Gezien de aard van dit evenement en de beperkte mogelijkheden van de keuken van ons pop-up restaurant kunnen we helaas geen rekening houden met dieetwensen.

Wij hopen op je begrip.

Tickets

De BBQ middag op zondag is vrij toegankelijk. De vakantieborrel op vrijdag en het Pop-up restaurant op zaterdag zijn uitsluitend te bezoeken als je vooraf hebt gereserveerd.

Reserveren doe je door tickets te kopen:

Tickets vrijdag 28 juni 2024: vakantieborrel d € 10,- p.p

Tickets zaterdag 29 juni 2024: Pop-up restaurant € 65,- p.p.  Max 8 tickets per transactie.

– Zondag 30 juni, vrije toegang, geen tickets nodig.

Ben je in het bezit van tickets maar helaas toch verhinderd? De tickets zijn overdraagbaar aan iemand anders maar geef dit wel even vooraf aan ons door. Het aankoopbedrag wordt niet gerestitueerd tenzij wij de vrijgekomen plekken kunnen opvullen met andere deelnemers.

Route

Vanuit de richting Arnhem verlaat je de A12 bij afslag Zevenaar, na de afslag ga je rechtsaf. Daarna volg je de borden Lobith. In Lobith aangekomen volg je de borden ‘De Bijland’. Vervolgens rij je over een rode brug, na ca. 100 meter ga je rechtsaf en volg je de rechter parallelweg. Door de open verbinding met de Rijn zijn wij ook via het water eenvoudig te bereiken (Rijn kilometerpaal 864).